DONES INEXPLICABLES. Grup de lectura d’autores

Què és?

Reivindiquem el paper de les dones en l’art i la literatura, i per això en aquest grup només llegim autores, per conèixer-les i fer-les visibles.

Llegim novel·la, assaig, poesia… perquè les dones tenim presència en tots els aspectes de la vida i cal posar-ho en valor i celebrar-ho.

Ens acompanyen autors i autores, traductors, editores…

Anna Ma Iglesias, Doris Lesing, Elisenda Solsona… seràn algunes de les autores que llegirem aquest curs de dones inexplicables.

Alma Reza, historiadora i especialista en dones creadores, dinamitza el grup Dones inexplicables, en la seva segona edició.

Quan?

Sessió mensual d’octubre a juny

Tercer dimecres de mes de 19h a 20.30h

Inici del curs dimecres, 16 d’octubre

A càrrec de

Alma Reza, historiadora, especialitzada en literatura de dones

Preu

Curs complet d’octubre a juny: 60€ (sessió a 6,60€)
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions

Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.

Places limitades

Programa

Primera sessió. Dimecres, 16 d’octubre de 2019. La revolución de las flâneuses de Anna Ma. Iglesia. Amb la participació de l’autora i de Elisabet Riera, editora de Wunderkammer

Primera sessió. Dimecres, 20 de novembre de 2019. Satèl·lits d’Elisenda Solsona. Editat per Males Herbes. Amb la participació de l’autora.