El malvado zorro feroz, Benjamin Renner

Resultat d'imatges de el malvado zorro feroz libro edad

La pobra guineu té molta gana. Surt del seu cau al bosc i va cap a una granja propera, però el gos guardià fa la seva feina (de tant i tant i remugant una mica, tot s’ha de dir) i no el deixa cruspir-se les gallines. I de fet, ni les gallines li deixen cruspir-se les gallines. Com a guineu ferotge és un fracàs.

Un dia, però, es troba al llop al bosc i tramen un pla: robar uns ous a les gallines, esperar que neixin els pollets i menjar-se’ls. Dit i fet, però un cop els pollets surten de l’ou, es pensen que la guineu és la seva mare i la segueixen arreu. La guineu no sap com fer-los entendre que no és, que és una guineu ferotge i temible, però no hi ha manera. I així van passant els dies, esperant esperant que els pollets es facin ben rodanxons perquè atipin més la guineu i el llop, però quan arriba el moment… heu de llegir-lo per saber què passa!

El malvado zorro feroz és un còmic amb un sentit de l’humor que farà riure la canalla de la casa, amb picades d’ullets al públic adult, que sens dubte també la gaudirà. Una guineu maldestra que vol ser allò que en realitat no és protagonitza aquesta història divertida i tendra alhora. Amb un traç senzill però molt efectiu i àgil, va guanyar el Prix BD Fnac 2016 i el Prix de la Jeunesse del Festival d’Angoulême, va adaptar-se al cinema el 2017 (i va guanyar el premi César a millor pel·lícula d’animació), podeu mirar el tràiler fent clic aquí.

 

El malvado zorro feroz, Benjamin Renner
Reservoir Books Kids
Traducció al castellà de Carlos Mayor