4 de juny, 19.30h Presentació de ‘La memoria donde ardía’ amb Socorro Venegas, l’autora

L’autora mexicana, Socorro Venegas presentarà La memoria donde ardía, el seu darrer llibre,  acompanyada d’Alma Reza, historiadora i estreta col·laboradora inexplicable i Juan Casamayor, editor de Páginas de Espuma

La memoria donde ardía  és el seu nou llibre de contes després de més de quinze anys de silenci en aquest gènere. Tot una labor atresorada conte a conte durant tot aquest temps que recull i aglutina un univers complet i sòlid, polièdric i intens. Imaginem una nena que surt de casa. Una nena que ha de fer un camí a la recerca d’un pare que beu sense coartades. Imaginem també una mare el embaràs és l’estat que li produeix una abstracció que no pot eliminar ni el buit després del part. Imaginem finalment una dona que es dilueix en una memòria lliurada a l’amor que mai més tornarà.

Socorro Venegas és escriptora i editora mexicana. Entre els seu llibres estan les novel·les La noche será negra y blanca i Vestido de novia; els llibres de contes  Todas las islasLa muerte más blanca La risa de las azucenas.