7 de maig, 19.30h Recital poètic amb Meritxell Cucurella-Jorba

El dimarts, 7 de maig a les 19.30h la poeta i traductora, Meritxell Cucurella-Jorba vindrà a La inexplicable a dir els seus poemes i els d’altres.

En les seves pròpies paraules ens explica com planteja aquest acte:

En la intimitat d’una zona inexplicable d’una llibreria inexplicablement estimada que habita un barri inexplicablement estimat, diré poemes meus i d’altri. No hi haurà escenari, no hi haurà focus, no hi haurà micròfon. Hi haurà la nuesa de la paraula nua. Hi haurà la proximitat de sentir-nos molt molt a prop. Serà l’enèsima sacralització del recital-ritual. No vingueu a fer-vos veure, sigueu sincers amb vosaltres mateixos. (Només tenim compromisos amb l’ànima.) I, sobretot, recordeu el que sempre diu el dígraf: Veniu només si voleu.”