30 de maig, 19.30h Xerrada sobre l’obra d’Alice Munro amb la traductora Dolors Udina

Dijous, 30 de maig a les 19.30h presentem ¿Qui et penses que ets? d’Alice Munro el darrer títol editat en català per Club Editor. La presentació anirà a càrrec de la traductora Dolors Udina.

Alice Munro, nascuda el 1931 en una zona rural de la província d’Ontàrio, va publicar el seu primer conte l’any 1950 i, al cap de divuit anys, el seu primer volum, Dance of the Happy Shades. Casada dues vegades i mare de quatre filles, ha experimentat i escrit tot el que significa constrènyer la vida pròpia dins la vida familiar.

La seva obra, construïda gairebé tota en forma de relats (“Veig la vida com peces separades que no acaben d’encaixar mai”), ha estat guardonada el 2013 amb el Nobel de Literatura.

Conversarem amb Udina sobre aquesta obra i la resta de títols d’Alice Munro que ella mateixa a traduït al català.

Dolors Udina ha estat guardonada amb el Premi Crítica Serra d’Or per la traducció en prosa de La senyora Dalloway de Virginia Woolf (2014); Premi Ciutat de Barcelona per la traducció d’Els dimonis de Loudun, d’Aldous Huxley (2018)  i al 2018  va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva intensa tasca en l’àmbit de la traducció literària, singularment de l’anglès al català“.