29 de maig, 19.30h Presentació de ‘Niño Anómalo’ de Fede Nieto

Dimecres, 29 de maig presentem Niño anómalo amb l’autor, Fede Nieto i la periodista, María Fuster.

Amb set anys en Fede viu ja en la clandestinitat. Paramilitars encaputxats han entrat a casa seva, han colpejat a la seva mare i han encanonat al seu pare. Les noves rutines que la família es veu obligada a construir són per al nen encara una precària forma de normalitat. Però quan decideixen fugir de l’Argentina, es trenca el fil que els uneix a una càlida xarxa d’amics i parents, cultes i polititzats, una comunitat de seguretat i afecte, i Fede es parteix en dos: apareix Niño Anómalo

És un altre que l’habita, fet de ràbia i de por, que el domina i el maltracta, i que tot i els anys que passen mai envelleix ni perd poder. Exiliat primer a Estrasburg i després a Barcelona, ​​Fede arrossega amb si un doble, la persona que hauria pogut ser i que es nega a desaparèixer, invencible, alimentant-se de tota la frustració que suposa el desarrelament. Acabar amb ell requereix recosir-se al món amb llaços nous, però també actuar i prendre decisions dràstiques.

Niño Anómalo està editat per Hurtado & Ortega