23 de maig, 19h Grup de lectura Ciència ficció i fantasia amb ‘Insólitas. Narradoras de lo fantástico en Latinoamérica y España’

Dediquem la sessió del grup de lectura de CIÈNCIA FICCIÓ i FANTÀSIA, a càrrec de Susana Vallejo, a la lectura de l’antologia Insólitas. Narradoras de lo fantástico en Latinoamérica y España, a càrrec de Teresa López-Pellisa i Ricard Ruiz Garzón i editada per Páginas de espuma.

Diu el diccionari que l’insòlit és el rar, l’estrany, el desacostumat. L’insòlit ens permet observar el món des de l’altre costat del mirall i deformar les imatges de la realitat per mostrar el seu veritable rostre. En aquesta antologia, l’insòlit és tot allò que resulta extraordinari. El que es surt del comú: l’inusual, el fabulós o l’inexplicable. El que aspira a anar més enllà de la realitat.

Aquesta antologia de gènere fantàstic reuneix gairebé una trentena d’autores d’almenys dos terços dels països hispanoparlants, de diferents generacions i temàtiques, amb la representació dels seus millors relats. Insòlites seran les lectures que s’amaguen entre aquestes pàgines.

Elia Barceló, Raquel Castro, Daína Chaviano, Liliana Colanzi, Amparo Dávila, Anabel Enríquez, Mariana Enriquez, Jacinta Escudos, Patricia Esteban Erlés, Cecilia Eudave, Alicia Fenieux Campos, Laura Fernández, Cristina Fernández Cubas, Laura Gallego, Angélica Gorodischer, Cristina Jurado, Pilar Pedraza, Cristina Peri Rossi, Laura Ponce, Sofía Rhei, Lola Robles, Laura Rodríguez Leiva, Solange Rodríguez Pappe, Anacristina Rossi,Ana María Shua, Tanya Tynjälä, Luisa Valenzuela i Susana Vallejo.

En aquest enllaç pots llegir les primeres pàgines del llibre.