Aquest mes de maig també participem a…

A més de les activitats a la llibreria aquest mes participem a altres activitats dins i fora del barri.

11 i 12 de maig. FIRA LITERAL

El cap de setmana de l’11 i 12 de maig participem a la Fira Literal a l’antic complex fabril Fabra i Coats al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona.

Literal és una fira d’idees i llibres radicals, formada per un festival literari, un mercat del llibre i una programació cultural i gastronòmica complementàries. És una fira oberta al públic, de caràcter gratuït i que té la intenció de connectar els diferents projectes editorials independents i llibreries de llibre polític amb un públic lector amb inquietuds polítiques i culturals. Volem ajuntar-nos per compartir, discutir i somniar sobre el món en el que vivim i com transformar-lo.

En aquest enllaç podeu consultar tota la programació .

19 de maig. PRIMAVERA COOPERATIVA

Arriba a Sants una nova edició de la Primavera Cooperativa, fira anual d’iniciatives de l’economia cooperativa, social i solidària dels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta al Districte de Sants-Montjuïc organitzada per Impuls Cooperatiu de Sants, del qual La inexplicable en forma part

La 4a edició  de la Primavera Cooperativa tindrà lloc el dissabte 18 de maig d’11 del matí a 00 de la nit al Recinte de Can Batlló.

L’esdeveniment serà una gran mostra d’entitats i experiències ja consolidats i de recent creació, oferirà tallers comunitaris i espais de joc infantil, xerrades i debats, actuacions musicals, jornades esportives, cinefòrum i un variat ventall d’activitats per a totes les edats.

Aquest 2019, sota el lema “Cultura, cooperativisme i comunitat”, per a seguir construint des de la base i reforçar l’autoorganització econòmica de les classes populars, convida al veïnat a sortir al carrer i unir-se a aquesta trobada comunitària i festiva: per reconèixer-nos, celebrar-nos i reapropiar-nos dels nostres barris, pobles i ciutats!

En aquest enllaç podeu consultar tota la programació .