25 d’abril, 19h Grup de lectura Ciència ficció i fantasia amb ‘El secreto del orfebre’ d’Elia Barceló

El dijous, 25 d’abril dediquem una nova sessió del grup de CIÈNCIA FICCIÓ i FANTÀSIA, a càrrec de Susana Vallejo, a la lectura de El secreto del orfebre d’Elia Barceló, editada per Roca editorial.

Un prestigiós orfebre viatja des de Nova York al seu poble de naixement per a retrobar-se amb el seu passat i amb l’amor que va canviar la seva vida per sempre. Tan breu com intensa, tan fàcil de llegir com difícil d’oblidar, tan senzilla en els seus recursos com inquietant en el record.

En aquesta reedició d’El secret de l’orfebre s’hi afegeixen unes pàgines inèdites del quadern de la seva protagonista, la Celia Sanjuán; un text addicional que converteix aquesta novel·la d’Elia Barceló en una obra nova, tot reconfigurant el seu significat i oferint amb mestria un altre gir final.

Elia Barceló per Pau Sanclemente

Més informació del GRUP DE CIÈNCIA FICCIÓ I FANTASIA. Quan la realitat es desdibuixa