Akelarre poètic a La inexplicable. Dissabte 9 de març de 2019

Després de la vaga feminista i la manifestació del 8 de març, a La inexplicable vam voler seguir les reivindicacions amb un akelarre poètic protagonitzat exclusivament per dones poetes.

Vam comptar amb la presència de sis autores: Odile Arqué, Ester Andorrà, Míriam Cano, Laura López-Granell, Maria Antònia Massanet i Anna Pantinat. Les poetes van fer dues rondes en què cadascuna deia alguns poemes propis. La tria dels poemes deixava clar que la poesia també és un arma per a visibilitzar,  reivindicar i celebrar les vides de les dones, les nostres creacions, la nostra veu.

Entre el públic vam comptar amb la presència d’algunes escriptores, entre elles Anna Maria Villalonga, i la uruguaiana Lilian Toledo, que també van dir alguns dels seus versos. En el cas de Villalonga, un poema escrit expressament per al 8 de març.

Després de sentir els versos, el públic assistent va compartir un vermut amb les poetes al pati de La inexplicable, ara que la primavera ja s’acosta!