Setmana d’activitats inexplicables

Aquesta setmana ha estat intensa a La inexplicable. Hem acollit vàries activitats de diferents gèneres i per a tots els públics, grans i petits, poetes, amants de la ciència ficció i fins i tot música!

Dilluns 25 de febrer va tenir lloc la presentació del llibre Decir mi nombre . Muestra de poetas contemporáneas desde el entorno digitalrecull poètic editat per Nandibú i Milenio. Hi van participar el seu antòleg, Martín Rodríguez-Gaona, i les poetes Blanca Llum Vidal, María Yuste i Lola Nieto

Dimarts 26 va ser el torn de Marta Pérez i Sierra i Josep-Ramon Bach, que van presentar els seus llibres Compte amb el buit i Alteritats, respectivament. Els va acompanyar en el diàleg la il·lustradora Mariona Sánchez, que ha realitzat les il·lustracions que acompanyen els relats de Pérez i Sierra. Els llibres han estat editats per Témenos Edicions en la seva col·lecció La Bona Confitura.

Fidels a la seva trobada de cada darrer dijous de mes, el dia 28, les persones participants al Club de lectura Ciència ficció i fantasia, quan la realitat es desdibuixa, van reunir-se per compartir una estona amb l’escriptora Susana Vallejo. En aquesta ocasió, van comentar The Power de Naomi Alderman, editat per Roca Editorial.

I avui, dissabte 2 de març, hem acabat amb una masterclass d’ukelele de la mà de Salva Rey, autor d’Ukele la la,  editat per Editorial Contra. En Roger Andreu, il·lustrador, ens ha dibuixat els personatges del llibre en directe. Hem après moltes coses de l’ukelele i hem cantat i tocat!

I això ha estat tot, però la setmana vinent tenim Curs de poesia Sense por amb Andreu Subirats, Agustín Comotto parlant-nos de la seva novel·la gràfica 155. Simon Radowitzky (Nórdica libros) i Akelarre poètic dissabte dia 9 amb Odile Arqué, Ester Andorrà, Míriam Cano, Laura López Granell, Maria Antònia MassanetAnna Pantinat i Ester Xargay.

Ah! I divendres 8 de març la llibreria estarà tancada perquè Les dones del llibre parem. Ens veiem als carrers!