30 de març, 12h Contacontes Va de caques amb Les inexplicables

El darrer dissabte de març, a les 12h dediquem a les caques una nova sessió de contacontes i taller infantil per a la kanalla inexplicable a càrrec de les llibreteres inexplicables.

I ho fem triant dues divertides històries, la d’en Joan l’elefant, que ens explica, a La caqueta, com un bon dia fa una caca petita, petitíssima, minúscula! Ple d’orgull, l’ensenya als seus amics, i tots coincideixen que la seva increïble creació podria passar a la història!

Interior de La caqueta de Laurie Cohen

La segona història és la de La Talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap. La protagonista del conte intenta esbrinar qui li ha fet aquella enorme tifarada que s’ha trobat al cap quan ha sortit del cau. Tota una antologia de caques animals. Trobarà la talpeta el responsable de la seva gran cagarada?

Interior de La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap de Werner Holzwarth i Wolf Erlbruch

Acabarem el matí dibuixant caques de tota mena amb la kanalla inexplicable.

Edat recomanada a partir de 3 anys i públic familiar.