‘Nyac-nyac, el monstre menjallibres’, 9 de febrer de 2019 a La inexplicable

 

Dissabte 9 de febrer La inexplicable es va omplir de llibres i monstres! I és que vam tenir la visita del Nyac-nyac, el monstre menjallibres, que va passejar-se per les lleixes de la llibreria tot fent unes mossegades a uns quants llibres.

Nyac-nyac, el monstre menjallibres és un àlbum il·lustrat per a infants de la il·lustradora Emma Yarlett que explica la història d’un petit monstre rodanxó i groc que té una gana immensa. Rossega el sabó, els penja-robes, i fins i tot els dits dels peus! Però el que més li agrada menjar són llibres.

El vam perseguir per La caputxeta vermella, Rínxols d’or i En Jaume i les mongetes màgiques, però al final se’ns va escapar i no sabem on ha anat a parar. Haurem d’anar amb compte!

Després de sentir el conte, els infants es van disfressar de monstres menjallibres i van pintar el retrat del Nyac-nyac per penjar-lo a la llibreria, a veure si entre totes i tots el trobem… Així que si veniu a La inexplicable i veieu un monstre rodonet i groc, no us espanteu, és el Nyac-nyac, que està buscant una bona història per a cruspir-se-la sencera!

Nyac-nyac, el monstre menjallibres‘ i ‘La guia de dinosaures d’en Nyac-nyac‘ son obra d’Emma Yarlett. Els llibres, editats per Bruíxola, estan disponibles a La inexplicable. No us perdeu les seves aventures!