23 de febrer, 12h Dissabtes de Kanalla (in)explicable, ‘Qui soc, avui?’ amb la participació de l’autor i la il·lustradora

Dissabte 23 de febrer llegirem Qui soc, avui?  de  Màriam Ben-Arab i Ricardo Alcántara als nostres DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE amb la participació de l’autor i la il·lustradora i acompanyades, com sempre, per en Jaume Centelles.

La Júlia és una nena que viu en un centre d’acollida amb d’altres nenes. Cada matí, abans d’obrir els ulls es pregunta «Qui soc, avui?» i ella mateixa respon «Soc una princesa i visc en aquest castell», o «Soc el Pirata Huracá» i així viu feliç esperant que algun dia la seva mare trobi feina i puguin anar a viure totes dues a una casa pròpia. La Júlia no deixa de somiar mai perquè sap que els somnis, tard o d’hora, es fan realitat.

En Ricardo Alcántara, l’autor, parla en aquesta història com superar moments difícils i la importància de perseguir els nostres somnis. A més tracta un tema d’actualitat a les nostres escoles i és una magnífica manera d’explicar als més petits que hi ha infants que no poden viure amb les seves famílies i viuen en centres d’acollida.

La Màriam és una il·lustradora barcelonesa, llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i especialitzada en il·lustració infantil i còmic.

Ha il·lustrat Leila (Estrella Polar) Els perseguidors de paraules (Estrella Polar) entre molts d’altres i col·labora amb la revista infantil El Tatano.

 

 

 

L’original en castellà, ¿Hoy quién soy? està editat per  Carambuco i en català per El cep i la nansa, amb traducció de Laura Borràs.

Podeu llegir la ressenya que, sobre aquest llibre, va escriure en Centelles al seu blog ‘Qui soc, avui?’ o quan els somnis es fan realitat

Més informació dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE (Per a infants de 7 a 9 anys)