19 de febrer, 18.30h Grup de Lectures inexplicables amb ‘Clínica de l’abandó’ d’Alda Merini

Al grup de LECTURES INEXPLICABLES pretenem que les persones que hi participen s’atreveixin a descobrir nous autors, autores, gèneres i registres. A la sessió del mes de febrer ens endinsem en la poesia de la gran escriptora i pensadora italiana, Alda Merini.

Ho farem llegint Clínica de l’abandó (Col·lecció Jardins de Samarcanda de Cafè Central) escrit entre el 1995 i el 2002 i de la mà de Meritxell Cucurella-Jorba, traductora de l’obra al català que l’ha fet mereixedora del XIIè Premi Jordi Domènech de Traducció de Poesia.

La poètica d’Alda Merini transita de la mística a la bogeria, de l’amor apassionat i romàntic a la carnalitat del cos fet només músculs, de la ferida sagnant encara a l’esperança i la llum. Merini ens interpel·la des d’un racó del seu dolor, i alhora des del seu vitalisme. La seva poesia no és el dietari d’una boja; sap què diu i com ho diu. 

Com diu Cucurella-Jorba ‘llegir la seva poesia és endinsar-se pels laberints del dolor, de la pèrdua i d’allò més vital en joia, de la mà d’uns textos tocats de llum, de gràcia i de veritat’

Més informació del GRUP DE LECTURES INEXPLICABLES

Preu
Curs complet d’octubre a juny: 60€ (sessió a 6,60€)
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.