24 de gener, 19h Inici del grup de lectura Ciència ficció i fantasia amb ‘El día antes de la revolución’ d’Ursula K. Le Guin

Dediquem la primera sessió del grup de lectura de CIÈNCIA FICCIÓ i FANTASIA, a càrrec de l’escriptora Susana Vallejo, a llegir i comentar El día antes de la Revolución d’Ursula K. Le Guin, editat per Nórdica Libros.

Publicat originalment el 1974 a la revista Galaxy Science Fiction, aquest relat, guanyador dels premis Nebula en 1974 i Locus el 1975, té com a protagonista a Odo, la líder de la revolució que va donar lloc al odonianisme, societat anarquista imaginària.

Ursula K. Le Guin identifica aquesta societat amb l’anarquisme, que per a ella ‘és la més idealista, i la més interessant de totes les teories polítiques’. Però el que realment li interessa a l’autora és explicar la història d’una dona; no només com ideòloga de la revolució, sinó com a persona, i així ho manifesta en la seva presentació: ‘Vaig agrair summament quan Odo va aparèixer d’entre les ombres i va travessar l’abisme del que probable demanant un relat, no sobre el món que va construir, sinó sobre si mateixa’.

Més informació del GRUP DE CIÈNCIA FICCIÓ I FANTASIA. Quan la realitat es desdibuixa

Preu
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.