16 de gener, 19h Dones inexplicables. Grup de lectura ‘Un vespre al paradís’ de Lucia Berlin

Un vespre al paradís de Lucia Berlin és la lectura escollida per la primera sessió de l’any del Grup de DONES INEXPLICABLES a càrrec d’Alma Reza. Comptarem amb la participació de Vanessa Moreno de L’altra editorial.

Un vespre al paradís, un nou recull de vint-i-dos contes, hi retrobem l’estil lluminós, la calidesa i l’humor negre propis de la Lucia Berlin, i la veu ingènua i lúcida, a voltes crua i desoladora,de les seves protagonistes, sempre dones amb vides complicades i l’ànima immensament lliure. Els relats, la majoria autobiogràfics, salten de Texas a Xile, de les platges de Mèxic als carrers de Nova York, i testimonien l’esperit poc convencional i vital de l’autora, els horrors de l’addicció i de la síndrome d’abstinència, la força irracional de la passió amorosa i la fragilitat del desamor i la solitud. Lucia Berlin troba la bellesa als racons més foscos i la foscor als llocs aparentment més impol·luts, i els seus relats són d’una autenticitat i una candidesa desarmants, unes històries plenes de vida, d’ànima i de veritat que tenen la força de canviar la nostra mirada sobre el món i les relacions entre les persones.

Més informació de DONES INEXPLICABLES. Grup de lectura d’autores

Preu
Curs complet d’octubre a juny: 60€ (sessió a 6,60€)
Curs complet de gener a juny: 50€ (sessió a 8,30€)
Sessions soltes: 10€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.