15 de desembre, 12h Dissabtes de Kanalla (In)explicable amb ‘L’arbre de Nadal del senyor Eudald’ de Robert Barry

Dedicarem la sessió del desembre dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE, a càrrec de Jaume Centelles a comentar, llegir i jugar amb els més petits i L’arbre de Nadal del senyor Eudald de Robert Barry, editat per Corimbo.

Un dia va arribar un camió amb un enviament especial, l’arbre de Nadal del senyor Eudald. Era molt gran. L’arbre més immens que ell mai havia vist.

I aquest era precisament el problema. L’arbre del senyor Eudald era tan gran que no cabia a la sala, així que li va demanar al seu majordom que tallés la punta. I què va passar amb el tros que va tallar? Llegirem aquesta història per descobrir com celebren el Nadal els animals del bosc amb l’arbre del senyor Eudald.

Aquest conte clàssic nadalenc de Robert Barry és la primera vegada que es publica a tot color i ens servirà d’excusa per celebrar les festes nadalenques amb la kanalla inexplicable.

Més informació dels DISSABTES DE KANALLA (IN)EXPLICABLE (Per a infants de 7 a 9 anys)

Preu
Curs complet: 45€ (sessió a 5€)
Sessions soltes: 7€/sessió

Inscripcions
Si vols més informació o inscriure’t al curs truca’ns al 931 378 112, escriu-nos a hola@lainexplicable.cat o vine a veure’ns a la llibreria i t’ho explicarem.
Places limitades.