‘Per què hi ha estrelles al cel? El llibre dels oficis curiosos’, amb Anna Obiols & Subi

El matí de dissabte 10 de novembre la llibreria es va tornar a omplir de kanalla inexplicable per sentir l’Anna Obiols explicant Per què hi ha estrelles al cel? El llibre dels oficis curiosos i veure en Subi dibuixant en directe.

El llibre, editat per Animallibres , narra  com l’Aurora, una historiadora, troba un llibre d’oficis curiosos a la cambra d’una casa i decideix endreçar les il·lustracions i publicar-les de nou per fer-nos conèixer un munt d’oficis que no sabíem ni que existien: l’atrapallums, l’ensinistradora de dracs, el mag de la paraula, i molts més.

Els infants (i els no tan infants, reconeixem-ho) s’ho han passat genial descobrint, per exemple, qui s’encarrega de que l’aigua del mar sigui salada o de pintar les fulles dels arbres de tardor. Fins i tot han après que tothom pot volar, només caldria que la solsidora d’ales ens fes un cop de mà!

Abans de marxar a explicar oficis curiosos a nens i nenes d’arreu, el Subi ens ha regalat el dibuix que ha fet mentre l’Anna ens explicava les històries de tots aquests personatges. Aquí el teniu, és el caçanúvols, enlairant-se amb els seus globus, disposat a caçar núvols i donar-los formes úniques perquè nosaltres ens puguem divertir mirant d’endevinar-les: són balenes, conills, vaixells o dracs?