Matí de dissabte monstruós i inexplicable amb ‘L’Agus i els monstres’

El dissabte  27 al matí la llibreria es va omplir de monstres, i és que ens van visitar en Jaume Copons i la Liliana Fortuny, escriptor i il·lustradora de L’Agus i els monstres.

Molta gent ja el coneix, l’Agus Pianola, un noi que és un tros de pa però també força despistat i una mica galtes. Sap que hauria d’endreçar l’habitació, però mai troba el moment de posar-s’hi. I ja sabeu que a una habitació desendreçada es pot trobar de tot: pilotes, videojocs, redaccions i… monstres? Què faríeu vosaltres si en trobéssiu, de monstres, a la vostra habitació?

En Jaume va començar a demanar a la kanalla inexplicable que l’ajudessin a crear un monstre, i amb les idees de totes i tots, la Liliana anava dibuixant. En Jaume va repartir uns adhesius que sembla que tenen poders màgics, perquè quan els infants se’ls van haver col·locat van començar a sortir idees fantàstiques: peus de pop, caps punxeguts, braços d’ànec… i melics, tots havien de tenir melics!!  I el resultat no està pas malament, no? Aquí teniu la família Patata de La inexplicable (nom triat per escrupolosa i una mica tramposa votació): 

Kanalla i no tan kanalla ens ho vam passar d’allò més bé proposant, rient, i imaginant monstres! I al final, La Liliana i en Jaume van dedicar els llibres de L’Agus i els monstres amb un dibuix i un somriure.

Moltes gràcies a tothom per acompanyar-nos en aquest dia plujós i omplir La inexplicable de monstres!