Contacontes per a la kanalla inexplicable amb Babulinka Books

La kanalla també és inexplicable, i per això ens encanta fer activitats per als més menuts i menudes de casa. El passat dissabte, 29 de setembre, ens van visitar l’Albert Arrayás, autor i il·lustrador,  i la Mar González, editora de Babulinka Books . Ens van explicar, a kanalla gran i petita (la bona literatura no té edat!) històries escrites i dibuixades per l’Albert i editades en aquesta petita gran editorial amb nom d’àvia russa.

Mentre la Mar explicava El pirata de les estrelles, l’Albert en feia un retrat en viu i en directe. El pirata Ulisses el Barba-Roig tenia tanta gana que va pensar que era una bona idea cruspir-se totes les estrelles del cel. Però també havia de pensar altres coses… com hi arribaria? què li semblaria a la lluna, el seu pla? La Mar ens va treure de dubtes entre sirentes, balenes, tresors… i estrelles, és clar!

I com que la kanalla també tenia gana (de més contes!), la Mar va seguir amb L’enigma de Vilagallina

Un conte de misteri, on gallines del poble van desapareixent sense que ningú sàpiga com o per què, i just abans del prestigiós concurs de La Ploma Daurada! Però amb l’ajut d’algunes pistes i la col·laboració del petit públic, finalment l’enigma es va resoldre. Mentre ens adonàvem que no sempre les coses són el que semblen, l’Albert dibuixava i dibuixava, i ens ha deixat a La inexplicable un retrat de les protagonistes, la Matilde, la Faustina, la Clotilde i la Rufina.

Com ens agrada que ens expliquin contes!!!

Aquí teniu un petit vídeo de l’artista en plena feina: