6 de setembre, 19.30h Sessió inaugural d’El Nan Fucsia · Cicle de conspiranoia CIFI-feminista

El 6 de setembre tindrà lloc, a les 19.30h, una sessió inaugural del cicle EL NAN FUCSIA · CICLE DE CONSPIRANOIA CIFI-FEMINISTA que és, potser, el més inexplicable dels grups que iniciem aquest nou curs.

Un grup on es parlarà de ciència ficció, feminisme, conspiranoia, de revolució Friki feminista, del món que deixarem, de supersticions autorrealitzades, ancestrofuturisme i afrofuturisme, matriarcadia, món-macho, escenaris distòpics i utòpics de la CIFI per pensar en un futur col·lectiu, habitar sense gènere, de maternitats i paternitats disruptives…

Aquesta sessió inaugural anirà a càrrec de Beatriz García Guirado, escriptora i periodista, acompanyada d’Elisabet Roselló, investigadora cultural especialitzada en estudis de futur i fundadora de la plataforma Postfuturear, i Susana Vallejo, escriptora especialitzada en fantasia i ciència-ficció.

A més participarà a través de videoconferència Arrate Hidalgo, escriptora de ciència ficció i cofundadora de l’Ansible Fest, el primer festival de CIFI-feminista de l’estat.

Activitat gratuïta.

Més informació del del cicle EL NAN FUCSIA · CICLE DE CONSPIRANOIA CIFI-FEMINISTA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *