9 de juliol, 19.30h Presentació de ‘Frank Relly i els Netsuke’ de Teodor Marcos

Presentem la novel·la d’un autor que debuta, Teodor Marcos Bars, Frank Relly i els netsuke
A l’autor l’acompanyarà el poeta Jaume C. Pons Alorda que a l’epíleg del llibre diu això:

“Quin orgull que Teodor Marcos hagi escrit amb aquesta llibertat, amb aquest humor deliciós, amb aquesta mala llet antidecimonònica i amb tal sensualitat desbocada en un món en què, dia que passa dia que empeny, la llibertat d’expressió està cada cop més amenaçada pels poders fàctics, violada per una societat cada cop més mediocre i massacrada per un món que va de políticament correcte quan en realitat no és res més que una flassada de misèria mental i de lepra humana”.

Amb la col·laboració de Edicions Saldonar i Llegir en català

Fitxa del llibre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *