4 de juliol, 19.30h Recital poètic d’Antoni Clapés i Maria Isern

Antoni Clapés i Maria Isern ens presentaran i ens diran els seus darrers poemaris.

Antoni Clapés, poeta, traductor i editor ens presentarà el seu darrer poemari Arbre que s’allunyà on el vincle entre memòria i expressió transita en la reflexió sobre l’experiència de llenguatge, com si tot allò viscut, allò sentit i vist, allò llegit, només pogués transcendir, perpetuant-se, a partir de la paraula poètica.

A Sostre de carn, Maria Isern explora les frustracions i els plaers de saber-se un cos foradat, desencaixant la paraula per alliberar-hi un llenguatge càrnic i desmembrat.’Sostre de Carn’ va guanyar el II Premi Francesc Garriga.

Amb la col·laboració de LaBreu Edicions

Fitxa Arbre que s’allunyà

Fitxa Sostre de carn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *