3 de juliol, 19.30h Xerrada comiquera ‘Espacios en Blanco’ de Miguel Francisco

Xerrada comiquera amb Miguel Francisco sobre la seva novel·la gràfica Espacios en blanco editada per Astiberri Ediciones a l’autor l’acompanyarà la Lilianna Marín historiadora de l’art i comiquera inexplicable.

Es poden transmetre els silencis de generació en generació?
A Espacios en blanco, Miguel Francisco ens demostra que sí i a més que aquests silencis expliquen moltes històries.

Records d’infància, històries sobre la guerra i la postguerra i silencis es barregen quan Miguel, instal·lat a Finlàndia es planteja com transmetre-li aquestes històries al seu fill.

Miguel Francisco, il·lustrador català format a l’Editorial Bruguera. Amb una destacada carrera internacional en l’àmbit de l’animació i el disseny de videojocs, és el principal creador dels personatges d’Angry Birds, actualment viu a Finlàndia i treballa majoritàriament com a dissenyador de personatges, direcció d’art i il·lustrador per empreses de videojocs, animació i editorials.

Fitxa del llibre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *