‘Inferior’ d’Angela Saini

Inferior d’Angela Saini i editat per Círculo de Tiza, 2018

[Pròleg d’Elvira Navarro. Traducció de Sandra Chaparro]

“Designar a las dones com el sexe dèbil és biològicament injust’   Ángela Saini

Inferior aborda el tractament de les dones per part de la ciència, sobretot des de que Darwin digués allò que “les dones són inferiors intel·lectualment”. Des d’aleshores, afortunadament, les coses han canviat molt, però encara trobem prejudicis i biaix de gènere en molts estudis científics que, com diu l’autora, no parteixen d’un buit polític o ideològic. Periodista científica, Saini ofereix una mirada a aquesta situació en un assaig rigorós i documentat, editat per Editorial Círculo de Tiza.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *