‘El rei de la casa’ de Marta Altés

El rei de la casa de Marta Altés i editat per Blackie books

Heu tingut mai un germà petit? Recordeu com us vau sentir el dia que el van portar a casa? Doncs així és com més o menys es sent el gat d’aquesta història quan de cop i volta el seu humà apareix a casa amb un gos!!

Un conte divertit per a germans grans, petits, pares i mares i que ens ajuda a explicar una mica el trasbals que suposa l’arribada d’un nou membre a la família (humà o no).

Les il·lustracions de la Marta Altés són inconfusibles i divertides i podeu trobar-ne moltes més a Petita a la jungla, Ets un artista, Sóc un artista i Canviem de casa, tots ells editats en català i castellà per Blackie Books, com El rei de la casa.

Fitxa del llibre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *