L’Anun està llegint… ‘Memorias de una enana’ de Walter de la Mare

 

Memorias de una enana de Walter de la Mare i editada per Ediciones Siruela

[Traducció de María Luísa Balseiro]

És un relat minuciós i exhaustiu d’un any de la vida de M. una lil·liputenca que es queda òrfena i pateix exclusió social debut a la seva excepcional alçada.

L’obra, absolutament british, conté referències lèsbiques, manipulacions emocionals, cinisme, hipocresia, conspiracions, personatges excèntrics i constants referències literàries, que formen part d’escenes en ocasions pertorbadores i inquietants amb certes dosis d’humor negre.

Memòries d’una enana va ser qualificada com  la única novel·la surrealista anglesa. Una novel·la que t’atrapa des de la primera pàgina i que fa que vulguis entrar de ple en la vida d’aquesta apassionant nana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *